Info centar

ALFA TECHNICS d.o.o. projektuje, proizvodi, montira i pušta u rad različite vrste transportnih sistema

Info centar - Novosti


03.04.2021.


Alfa Technics u Svilajncu širi pogon za novih 7.000 m2 - U režimu Slobodne zone počinje rad i kompanija A 200


Kompanija za projektivanje i proizvodnju čeličnih konstrukcija Alfa Technics u Svilajncu širi se za novih 7.000 m2, informisao je odbornike Skupštine opštine, predsednik opštine Predrag Milanović.

 

Reč je o prostoru za "specifične procese proizvodnje, pre svega u oblasti železnice i poljoprivrede", rečeno je danas Tanjugu u toj kompaniji, koja u Svilajncu, posluje od 2018. godine.

 

Alfa Technics je u Svilajncu vlasnik oko 4,5 hektara zemljišta i preko 8.000 kvadratnih metara u objektima, zapošljava oko 250 radnika i uključena je u državni sistem dualnog obrazovanja.

 

Milanović je infomisao odbornike i da se kompanija za proizvodnju rasvetnih tela Regent Lighting iz Švajcarske preselila u novi objekat površine 6.500 kavadratnih metara, a da je kompanija A 200 za proizvodnju štampanih elektronskih ploča dobila upotrebnu dozvolu i počinje sa radom u režimu Slobodne zone u Svilajncu.

 

Članak možete pročitati na ovom linku.

 

 

Povratak na početnu stranu
ZAŠTO BAŠ MI

Naša misija je - kvalitetan proizvod, poštovanje rokova i zadovoljan kupac. Iskrenost u komunikaciji sa klijentima je poslovna deviza svih nas u Alfa Technicsu. Nikad ne obećavamo nešto što je nemoguće ili neizvodljivo.s