O kompaniji

ALFA TECHNICS d.o.o. projektuje, proizvodi, montira i pušta u rad različite vrste transportnih sistema

O nama - O kompaniji

Alfa Technics je osnovana 2010. sa ciljem (vizijom) da postane regionalni lider i strateški partner renomiranih svetskih proizvođača mašina, transportnih sistema, čeličnih konstrukcija i čitavih postrojenja za potrebe različitih grana industrije. Naši proizvodi su prepoznatljivi po izvrsnosti u kvalitetu i pouzdanosti i ispunjavaju najviše funkcionalne, bezbedonosne i estetske standarde automobilske i građevinske industrije, izgradnje i opremanja energetskih i industrijskih postrojenja i aerodromskih kompleksa.

 

Kao partner, kompanija Alfa Technics je u svakom trenutku posvećena pronalaženju najboljih rešenja i ispunjenju zahteva naših sadašnjih i budućih klijenata. Fleksibilnost i mogućnost da razvijemo i proizvedemo diverzitet proizvoda, kompletnost usluge od dizajna iprojektovanja, preko proizvodnje, farbanja i finalne montaže, podrška našeg stručnog tima i dostupnost naših usluga, čini našu kompaniju sinonimom za modernu, pouzdanu i efikasnu kompaniju okrenutu razvoju i budućnosti.

Foto galerija

Povratak na početnu stranu
ZAŠTO BAŠ MI

Naša misija je - kvalitetan proizvod, poštovanje rokova i zadovoljan kupac. Iskrenost u komunikaciji sa klijentima je poslovna deviza svih nas u Alfa Technicsu. Nikad ne obećavamo nešto što je nemoguće ili neizvodljivo.s